Beste leerlingen, fans, wachtlijsters, ouders.

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur. We hebben al een stapel plannen klaarliggen voor 2020. Deze nieuwe plannen presenteren wij op onze nieuwe website met de vertrouwde naam: www.frankmeijer.nl (ook te bereiken via frankpop.nl en gitaarspelenbijhetkampvuur.nl)

Nieuwe website

website frankmeijer.nl

Het is dus een goede gelegenheid om in de vakantie de website nog eens te bekijken.

Bij gitaarspelen bij het kampvuur kun je weer het nieuwste kampvuurboekje downloaden. De (22!) slagjes die in het boekje staan, worden op deze pagina ook uitgelegd in een filmpje. Tevens kun je hier de kampvuurboekjes-index bekijken, daar staan alle liedjes genoemd die de afgelopen jaren in een kampvuurboekje hebben gestaan, met link naar het bijbehorende kampvuurboekje. Snuffel er maar eens doorheen (welk liedje heeft in elk boekje gestaan?)

Op de pagina gitaarles kun je natuurlijk alles vinden over de gitaarles en als je wilt weten hoe Frank er vroeger uitzag, kijk dan even op over Frank

Het spreekt voor zich dat je bijKampvuuravond, Frankpop en the Guitar eXperience  alles kunt vinden over afgelopen edities van deze evenementen, wie weet zie je jezelf nog op de foto staan!

Als je van Sinterklaas een nieuwe agenda hebt gekregen, noteer dan vast:

Frankpop 10 april 2020

Kampvuuravond 16 mei 2020

Kerstvakantie

Van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 is er geen gitaarles.

Rest ons nog iedereen fijne feestdagen en een heel gelukkig 2020 te wensen!