Kampvuuravond Experience is geslaagd!

Vrijdagavond 25 november 2022 was een gedenkwaardige avond. In meerdere opzichten. Het was een volle bak, met 250 bezoekers en alle gitaren erbij. Maar gelukkig kon iedereen een plek vinden in de zaal, op het podium of op het balkon.

De Jupilerzaal was omgetoverd tot een sfeervolle omgeving met lampjes en een heus elektrisch, rokend kampvuur. Gerard heeft dit eigenhandig voor ons bedacht en in elkaar gezet.

Er zijn in Metropool nog nooit zoveel 102!) gitaristen tegelijk aan het spelen geweest.

En er waren ook nog nooit zoveel gratis lekkere hapjes.

Jongste zangers ooit in Metropool.

Wil je alle foto’s zien? Klik hier

Kampvuuravond experience 25-11-2022

De Kampvuuravond is een ongedwongen, gezellige avond waarbij er gezongen wordt rond een kampvuur met een kampvuurboekje en zoveel mogelijk gitaren als begeleiding.
Frank heeft de leiding en speelt liedjes uit het kampvuurboekje en zingt daarbij. Iedereen kan dus gemakkelijk meezingen en als je de akkoorden van het liedje kent, kun je meedoen met je gitaar. De groep gitaristen is zo groot dat een verkeerd akkoord hier en daar niet opvalt, probeer dus vooral mee te spelen!

Wat is de kampvuuravond experience?

Vrijdagavond 25 november organiseren wij een Kampvuuravond, maar in een nieuw jasje! Of liever gezegd in een nieuwe omgeving. We gaan in Metropool (lekker warm en droog!) een gezellig kampvuursfeertje maken. In de grote zaal met z’n allen zingen en gitaar spelen. In het donker, dus neem je zaklantaarn gewoon weer mee. Ook de tafel met lekkers kan weer door jullie gevuld worden! Drinken kun je kopen aan de bar.

Voor dit evenement hebben we geen nieuw kampvuurboekje gemaakt, dus je kunt je “oude” kampvuurboekje nr 21 van de afgelopen kampvuuravond van 9-9-22 gewoon meenemen. Er zijn ook nog kampvuurboekjes te koop op de avond zelf. Of je gebruikt de digitale versie (download hier).

kampvuurboekje 2022
Kampvuurboekje 2022

Om binnen te komen, moet je dus een kaartje kopen. Kaartjes zijn (niet meer!) verkrijgbaar via Metropool.nl en ze liggen bij Frank op de plank. Het is een nieuw experiment dus kom allemaal zodat we er een geslaagde avond van kunnen maken!

Alles even op een rijtje:

  • Plaats: Metropool Hengelo
  • Datum: vrijdag 25 november 2022
  • Aanvang: 19:30 uur (zaal open 19:00 uur)
  • Entree: 3 euro p.p.
  • meenemen: gitaar, kampvuurboekje, klem, zaklantaarn, wat lekkers, geld voor drinken
  • download hier je kampvuurboekje
kaartjes uitverkocht
Er zijn geen kaartjes meer!