Opgeven kampvuuravond

De kampvuurboekjes zijn klaar, dat betekent dat je je ook kunt opgeven voor de kampvuuravond op 9 september 2022. Kampvuurboekje=toegangskaartje. 
Dit jaar zijn de prijzen van zowat alles flink gestegen. Wij willen graag uitzondering op de regel zijn, dus we hebben de prijs van de kampvuuravond/boekjes verlaagd!

Toegang met het standaardboekje (A5) kost 3 euro,
Toegang met het grote (A4)boekje kost 6 euro.

Het is een goede traditie dat iedereen wat lekkers te eten meeneemt. We hebben grote tafels staan waarop alle etenswaren worden uitgestald. Iedereen kan dan gedurende de avond er iets van eten. Drinken is te koop voor een klein prijsje.

Opgeven kan bij Frank.

Kampvuurboekjes

Het 21-e kampvuurboekje  staat weer bomvol met gouwe ouwe en spiksplinternieuwe liedjes. Bekende en wat onbekendere liedjes. Swingende liedjes en ballads. Kortom voor ieder wat wils.

Op spotify staat een playlist met alle liedjes:

Kampvuur playlist

QR-code

Er is nog meer nieuws in het kampvuurboekje: de QR code. Bijna elk liedje heeft een QR-code gekregen. Weet je niet meer hoe de swingslag gaat? Of hoe de country slag in driekwartsmaat hoort te klinken? Scan de code en je ziet hoe het slagje moet worden gespeeld. Reuze handig toch?

Tabjes

Er staan bij enkele liedjes ook stukjes tab. met de intro’s/outro’s of tussenstukjes, relevante basjes. Als je het leuk vind, ga die tabs dan zeker gebruiken!