Kampvuuravond 

Door de regen tijdens de laatste Kampvuuravond op 9-9-2022 zijn de kampvuurboekjes wel nat geworden. Je kunt het  kampvuurboekje 2022 hier downloaden zodat je digitaal droge liedjes kunt spelen. 

kampvuurboekje 2022

Wat is de Kampvuuravond?

De kampvuuravond is voor de trouwe aanhangers van Frank een bekend verschijnsel. Voor de mensen die het nog nooit hebben meegemaakt volgt hier een korte uiteenzetting.

kampvuuravond 2019

De Kampvuuravond is een ongedwongen, gezellige avond waarbij er gezongen wordt rond een kampvuur met een kampvuurboekje en zoveel mogelijk gitaren als begeleiding.
Frank heeft de leiding en speelt liedjes uit het kampvuurboekje en zingt daarbij. Iedereen kan dus gemakkelijk meezingen en als je de akkoorden van het liedje kent, kun je meedoen met je gitaar. De groep gitaristen is zo groot dat een verkeerd akkoord hier en daar niet opvalt, probeer dus vooral mee te spelen!

Kampvuurboekje

Voor elke kampvuuravond wordt er een nieuw kampvuurboekje gemaakt. Dit boekje is tevens het entreebewijs. Het kampvuurboekje krijg dus je als je je hebt opgegeven voor de kampvuuravond. 

Voorgaande edities van het kampvuurboekje zijn op deze website te downloaden. Wil je bijvoorbeeld het boekje van 2018 downloaden, dan staat de downloadlink op de pagina van de kampvuuravond 2018. Er is ook een handige kampvuurboekjesindex.

KAmpvuuravond

Locatie 

Voor de Kampvuuravond hebben we een unieke locatie, we mogen gebruik maken van de kampvuurkuil van de familie Beijk aan de Vikkerhoekweg 73 in Hengelo.

We kunnen, vanwege omwonenden, de auto niet parkeren aan de Vikkerhoekweg. Kom dus als het enigszins kan met de fiets!
Er kan geparkeerd worden op het parkeerterrein van de sportvelden, verkeersregelaars zijn aanwezig.

Kampvuuravond
Locatie Kampvuuravond
kampvuurkuil

Wat neem ik mee?

Neem een kussentje mee om op te zitten en een lampje om het kampvuurboekje te lezen als het donker wordt. Eventueel wat warme kleding want het koelt af gedurende de avond. Ook regenkleding of paraplu kan handig zijn…

Neem natuurlijk ook je gitaar, kampvuurboekje (=entreebewijs), plectrum en klem mee!

Kampvuuravond

Wat neem ik nog meer mee?

Het is een goede traditie dat iedereen wat lekkers te eten meeneemt. We hebben grote tafels staan waarop alle etenswaren worden uitgestald. Iedereen kan dan gedurende de avond er iets van eten. Drinken is te koop voor een klein prijsje.

Kampvuurfoto-frankmeijer

Wanneer is de kampvuuravond?

De eerstvolgende kampvuuravond is gepland op vrijdag 9 september 2022

Kampvuuravondpagina’s

Klik op een poster om meer te zien van de afgelopen kampvuuravonden.

Staatsiefoto’s

Bij elke kampvuuravond wordt er een staatsiefoto gemaakt met alle gitaristen.