Frankpop ‘alive and kicking’
10 april 2020

Soms kan het mij ineens overvallen: het besef dat ik een goed leven heb, dat ik mijn geld kan verdienen met wat ik het liefste doe: muziek maken. Dat ik niet met mijn gitaar de A1 hoef te barricaderen maar dat ik mijn eigen beslissingen kan nemen. Wat een vrijheid!
Na een Frankpop-loos jaar waarin we andere mooie dingen hebben gedaan is het 10 april 2020 weer tijd om bij Metropool uit ons dak te gaan.
Het concept mag inmiddels bekend zijn. Tijdens Frankpop kunnen mijn leerlingen (jong en oud )  laten zien aan de wereld wat ze in hun mars hebben. Ze staan op het grote podium van de Jupilerzaal in Metropool. Daarbij worden ze ondersteund door de geweldige Frankpopband.
De Frankpopband bestaat uit: Thijs Oosterhof (bas), Thijn Mulder (gitaar), Armand Drenth (percussie), Jeffrey Revet (toetsen), Arjan Otte (drums) en Frank Meijer (gitaar).
Het programma van Frankpop zal gevarieerd zijn, een bonte mix van stijlen, omdat de leerlingen ook variëren in leeftijd en muzieksmaak.
Voor ieder wat wils dus!

poster frankpop 2020
frankpop 2020

Kaarten

frankpop kaarten
Frankpopkaartverkoop is gestart

Frankpop kan alleen slagen in een volle zaal met enthousiast publiek, dus kom kijken!

Kaarten zijn verkrijgbaar via metropool.nl of bij Frank.