Ballads in het Paradijs te Enschede 2001

Het was een feestelijke dag, 23 november 2001. Ronald Heukels en Susan Jansen waren net officieel eigenaren geworden van het Paradijs. Voordat de ballade-avond begon hebben we eerst met een man of 40 lekker gegeten in het Paradijs. Daarna is er in een hele bijzondere omgeving met een volle zaal prachtige muziek gemaakt.

Kampvuuravond 2001

Na het sluiten van kampeerterrein de Hoch, moest er een nieuwe locatie worden gezocht voor de Kampvuuravond. Natuurvriendenhuis Krikkenhaar in Bornebroek bleek een goed alternatief.

Gitaaravond Thaborkerk 2002

Op 8 maart 2002 was er weer een grote gitaaravond in de Thaborkerk. De zaal was gezellig afgeladen vol met publiek. De temperatuur in de zaal steeg langzaam tot een hoogtepunt. Er waren maar liefst 60 artiesten, merendeels leerlingen van Frank Meijer. De avond opende met een paar songs van het grote leerlingenorkest dat bestond uit 37 kinderen.

Popavond in de Kleine Kunst 2002

Zondag 24 november 2002 was het weer zover……live in de Kleine Kunst !
Het was weer mudjevol en bere-gezellig!

Kampvuuravond 2003

Een geslaagde kampvuuravond bij natuurvriendenhuis Krikkenhaar te Bornebroek.

Gitaaravond Thaborkerk 2003

Frankpop in de Kleine Kunst 2004

Het was weer een geweldig feest Frankpop 2004! Zondagavond 21 maart gingen we er weer vol tegenaan. Swingen en zingen in het sfeervolle theatercafé de Kleine Kunst in de pastoriestraat te Hengelo. Er deden maar liefst 47 leerlingen en gasten mee!! Iedereen uit volle borst  en danste. De temperatuur steeg tot een hoogtepunt (de beamer was zelfs oververhit).
De foto’s spreken voor zich….

Frank & Friends in het Paradijs 2004

Zondag 28 november 2004

Het was gezellig in het Paradijs. Het werd een “akoestische” sessie met Frank , Kirsten, Femke, Alfons, Peter en Gerda. Nummers van o.a. Anouk (Loving Whiskey, Nobody’s wife), Ilse de Lange (Take it like that), Venice (Rivers never run) en the Beatles werden gezongen en getokkeld.
Een spetterend einde werd verzorgd door Alfons. Aan het einde sloeg hij met zijn basgitaar een fles uit de lamp die boven hem hing. De fles viel prachtig kapot tijdens het slotakkoord. Er zijn geen gewonden bij gevallen.

Frankpop unplugged in het Wapen van Hengelo 2005

Zoals wel blijkt uit de enthousiaste reacties was het weer een geslaagde avond in het Wapen van Hengelo.
Er werd enthousiast en geconcentreerd muziek gemaakt. Tussen de nummers door werd er snel gewisseld van gitaar en/of microfoon, waardoor er geen lange “ombouwpauzes” waren. Door de inzet van iedereen, op het podium en achter het podium, is het een geweldige avond geworden!

16 juni 2005 Frankpop in Metropool

Het was gezellig druk in Metropool. Er werd zeer enthousiast en goed muziek gemaakt. De foto’s spreken voor zich (let ook even op de blitse lichtshow)!

Gitaaravond Thaborkerk 8 april 2005

Frankpop 21 januari 2006 in Metropool

Alle foto’s van Frankpop 2006 in een filmpje