Kampvuuravond 2006

Kampvuuravond 2007

Het prachtige seizoen 2006-2007 is feestelijk afgesloten met de onvolprezen Kampvuuravond. Bij natuurvriendenhuis Krikkenhaar hebben we een kampvuur gebouwd. Er was maar 1 vraag die ons al dagenlang bezighield “blijft het droog ?” Gelukkig, op 1 bui na hebben we het droog gehouden. De sfeer was gezellig, het vuur was mooi, de hapjes waren lekker.

De Gitaar in the spotlights in de Thaborkerk

Vrijdagavond 18 april 2008 is een gedenkwaardige avond geworden. De aanloop naar de avond ging niet geheel volgens plan, de techniek liet ons in de steek, maar de sfeer was en bleef fantastisch. Dankzij het enthousiasme van alle deelnemers en het geweldige publiek is het een mooie avond geworden !

Gitaarcafe Kulturhus Hasselo 

Het was heel gezellig vol (130 man) in het Kulturhus Hasselo zaterdagavond 26 januari 2008. De culturele commissie van de wijkraad Hasseler es had Frank uitgenodigd om muziek te komen maken. De speciaal voor deze avond geformeerde band bleek een retegoede combinatie te zijn.
De band bestond uit:  Merlin Mulder en Susan Potgieter (zang) , Bas Snippert (gitaar) Thijs Oosterhof (basgitaar), Colin Seijdel (drums) en Frank Meijer (gitaar en zang)

Frankpop 20 juni 2008

Soms zijn er van die dagen dat (bijna) alles goed gaat, het lijkt wel vanzelf goed te gaan, vrijdagavond 20 juni was zo’n avond. Frankpop 2008 was een geweldige avond met een zeer fijne crew van Metropool, veel hulp van iedereen, enthousiaste goed presterende leerlingen en een fantastische basisband!

Er zijn ook nog filmpjes van Frankpop 2008:
Hey there Delilah, Every breath you take, Losing my religion, Bad day, No women, no cry, This is the life, Wish you were here, Laugh about it, Everything, Why do I, The devil make me do it, Clocks, Valerie, Come together, Californication, CanĀ“t stop, Koekie, Good God, Girl

Kampvuuravond 2009

Zaterdagavond 16 mei 2009, kampvuuravond op een nieuwe locatie, (voor sommige mensen moeilijk te vinden !) bij scouting Cunera-St.Marcellinus aan het Bartelinkslaantje in Hengelo. Het weer was al de hele week wisselvallig, maar gelukkig was het zaterdagavond prima kampvuurweer. Met ongeveer 160 mensen hebben we heel gezellig en lekker dicht bij elkaar rond het kampvuur gezeten. Het boekje is bijna helemaal door gezongen, en na afloop waren bijna alle lekkere hapjes op.

Frankpop  unplugged 2009

Het was weer een uitverkocht Metropool, warm en plakkerig en zeer gezellig! Iedereen had er zin in zaterdag en dat was te horen. Het rustige voorprogramma bestond uit een aantal lekker ballads zoals road trippin en miracle. Om 20:00 uur begonnen de kinderen met een aantal meezingers en er werd inderdaad massaal meegezongen. De toon was gezet.

Voor de liefhebbers hieronder linkjes naar filmpes van Frankpop unplugges 2009:

Always on the run, make you feel my love, Ayo technology, Bourree van Bach, Don’t wait for me, Girl, Sweet goodbyes, Multiply, Oh la, Shut your eyes, Another day, Superstition,

sweet home Alabama, Miracle, Not so tough, Road tripping, Tears in heaven, Country roads, Wheels on fire, When the lady smiles, Always look on the bright side of life, I’m yours, Never be clever, One