banner

the guitar experience

 

agenda

Woensdag 5 april, 3 mei 2019

Akoestische jamsessie in de Cactus

Iedere eerste woensdag van de maand een akoestische jamsessie in café de Cactus
in een lekkere ongedwongen sfeer en onder bezielende leiding van Ruud Weber jr.
Wil je alleen of met een band een aantal nummers op akoestische wijze vertolken, meld je aan bij Ruud jr of Eric. Je kunt ook, als de sessie dat toelaat, spontaan het podium betreden en meejammen. 

Entree: gratis
Aanvang: 20:30 uur
Plaats:café de Cactus

website:decactus.nl

Zaterdag 25 mei 2019

Kampvuuravond

De Kampvuuravond is een ongedwongen, gezellige avond waarbij er gezongen wordt rond een kampvuur met een kampvuurboekje en zoveel mogelijk gitaren als begeleiding.
Frank heeft de leiding en speelt liedjes uit het kampvuurboekje en zingt daarbij. Iedereen kan dus gemakkelijk meezingen en als je de akkoorden van het liedje kent, kun je meedoen met je gitaar.De groep gitaristen is zo groot dat een verkeerd akkoord hier en daar niet opvalt, probeer dus vooral mee te spelen!

Entree:
Aanvang:
Plaats: Kampvuurkuil familie Beijk, Vikkerhoekweg 73 te Hengelo

Website:

Zondag 16 juni 2019

The Guitar eXperience

Kleinschaliger als Frankpop, maar net zo leuk! The Guitar eXperience in het café van Metropool, op een sunny sunday afternoon.

Entree:
Aanvang:
Plaats: Metropool muziekcafé

Website:

Woensdag 13 maart, 10 april 2019

Gitaarcafé

Vrije inloop, open stage en een muzikaal get together voor vrienden en vriendinnen van akoestische gitaarmuziek. Een keer in de maand een avond waarop men muziek kan maken, naar muziek kan luisteren en over muziek kan praten. Voor jong en oud. Iedereen krijgt een kans.

Entree: gratis
Aanvang: 20:00 uur
Plaats: Kulturhus Borne

website:Kulturhus Borne

Donderdag 14 maart 2019

Anne Soldaat en Yorick van Norden

Ze schelen een generatie, maar delen een fascinatie voor muziek uit de bloeiperiode van de popmuziek - de zestiger en zeventiger jaren van de vorige eeuw. Muziek die hen aanspoorde om zelf de gitaar op te pakken om liedjes te schrijven en te zingen. Het is deze diepgewortelde verwantschap die Yorick van Norden en Anne Soldaat nu samen voor de tweede keer op de planken brengt.

Entree: €8,00 voorverkoop, €10,00 aan de deur
Aanvang: 20:30 uur 17:00 zaal open
Plaats: Metropool Hengelo

Website: metropool.nl

Zaterdag 23 maart 2019

Tim Knol met supportact Mart Hillen

Tim Knol speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Zo groeide hij uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek. Met zijn vierde, lovend ontvangen plaat ‘Cut the Wire’, duikt Tim de theaters in. Hij speelt werk van de nieuwe cd, maar ook een aantal mooie covers. Waarover hij de prachtigste verhalen vertelt.

Fingerstyle-gitarist Mart Hillen wint in 2016 de theaterwedstrijd Rabo On Stage èn de Fingerstyle Academy Awards. Hij is te horen op 3FM, speelt op de Zwarte Cross en in het voorprogramma van de Edwin Evers Band. De muziek is zeer gevarieerd met nummers van onder meer U2, AC/DC, Eric Clapton en Michael Jackson.

Entree: €19,00
Aanvang: 20:15 uur
Plaats: ZINiN theater Nijverdal

Website: zinin.com