banner

frankpop

 

agenda

Woensdag 6 juni 2018

Akoestische jamsessie in de Cactus

Iedere eerste woensdag van de maand een akoestische jamsessie in café de Cactus
in een lekkere ongedwongen sfeer en onder bezielende leiding van Ruud Weber jr.
Wil je alleen of met een band een aantal nummers op akoestische wijze vertolken, meld je aan bij Ruud jr of Eric. Je kunt ook, als de sessie dat toelaat, spontaan het podium betreden en meejammen. 

Entree: gratis
Aanvang: 21:30 uur
Plaats:café de Cactus

website:decactus.nl

Woensdag 9 mei, 13 juni 2018

Gitaarcafé

Vrije inloop, open stage en een muzikaal get together voor vrienden en vriendinnen van akoestische gitaarmuziek. Een keer in de maand een avond waarop men muziek kan maken, naar muziek kan luisteren en over muziek kan praten. Voor jong en oud. Iedereen krijgt een kans.

Entree: gratis
Aanvang: 20:00 uur
Plaats: Kulturhus Borne

website:Kulturhus Borne

Zaterdag 12 mei 2018

The five great guitars, the reunion

The five great guitars bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd met een reunion! Nog eenmaal zal de orginele bezetting zoals het 15 jaat geleden begon weer optreden. Een combinatie van fingerpicking, flamenco, jazz, afrikaanse high life, pop en funk. Met Digmon Roovers, Jan Kuiper, Harry Sacksioni, Eric Vaarzon Morel, Zou Diarra.

Entree: €15,00
Aanvang: 20:00 uur
Plaats: Muziekcentrum Enschede

Website: wilminktheater.nl

zaterdag 8 september 2018

Kampvuuravond

De kampvuuravond is een ongedwongen, gezellige avond waarbij we met heel veel mensen om een kampvuur zitten en gitaarspelen en liedjes zingen aan de hand van een kampvuurboekje. Elk jaar wordt er een nieuw kampvuurboekje gemaakt waarin nieuwe hits en oude meezingers staan, met akkoorden en tekst. Iedereen wordt uitgenodigd om wat lekkers mee te nemen voor de "eettafel", zo is er voor iedereen wat te snaaien. Drinken (koffie, thee, fris, bier en wijn) is voor een zacht prijsje te koop.

Entree:
Aanvang:
Plaats: Vikkerhoekweg, Hengelo

website:kampvuuravond