banner

frankpop

 

Frankpop replay

frankpop

Na 21 jaar Frankpop (wat is dat Frankpop?)zijn er een groot aantal nummers die een replay verdienen. Dat gaan we in deze Frankpop-editie doen!
Op zaterdagavond 31 maart staan de leerlingen van Frank Meijer weer paraat om deze replay vorm te geven.
De zaal is open om 18:30 uur, de avond begint om 19:30 uur.

Frankpopband

We zijn weer heel blij dat de Frankpopband tijd heeft gevonden om ons te begeleiden. Helaas moet onze onvolprezen drummer Arjan Otte dit jaar verstek laten gaan om gezondheidsredenen. Gelukkig hebben we Ferry Bult bereid gevonden om zijn plaats in te nemen. De band bestaat verder uit: Jeffrey Revet toetsen, Thijs Oosterhof basgitaar, Thijn Mulder gitaar en Armand Drenth percussie.
De blazers Sjoerd van der Blom, Rosa Hoogsteder en Mats Hof maken, indien nodig, de band compleet.

frankpopband

Replay

Welke nummers gaan er in de replay? Nummers van Pink Floyd, the Script, Doe Maar, Ed Sheeran om maar eens wat te noemen. Check deze playlist op spotify:

Jong en oud doen mee, dus we verwachten ook jong en oud publiek! Er zijn weer een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon, zodat er in de zaal gedanst kan worden!

Wat moet je verder nog weten?

Grote repetitie Frankpop 18 maart

Voor Frankpop zijn er 2 grote repetities gepland op zondag 18 maart en op zondag 25 maart. Het is de bedoeling dat iedereen die meedoet aan Frankpop aanwezig is op de tijd dat jouw liedje gerepeteerd wordt. We hebben een tijdschema gemaakt zodat je kunt zien wanneer je geacht wordt aanwezig te zijn.

Voor de doorstroom is het belangrijk dat je ruim van te voren aanwezig bent, zodat je nog kunt uitpakken, stemmen, je capo kunt pakken. We kunnen dan ook echt beginnen te repeteren op het juiste tijdstip.

We mogen repeteren in basisschool ’t Schoppert, ingang aan de A.Toscaninistraat.

Klik hier voor het tijdschema van 18 maart.